0
Asker Marşları Gecenin Üçü , Askerde Askerlerin Okuduğu Marşlar , Askerlikte Söylenen Marşlar , En Popüler Asker Marşları , Komando Marşları , Komik Asker Marşları , Piyade Marşları,askerde söylenen marşlar dinle,askerde koşarken söylenen marşlar,askerde söylenen şarkılar,asker marşları çiçeği burnunda,komando marşı sözleri,komando marşları,asker marşları aylardan kasım,komando marşı korku nedir bilmeyiz

Asker Marşları / Yeni Askerde Söylenen Marşlar RESİMLİ
GÜNDOĞDU MARŞI: Gün doğdu, hep uyandık, siperlere dayandık İstiklalin uğruna da, al kanlara boyandık.
 Sandılar Türk uyudu, ata cenge buyurdu, Türkün asker olduğunu, dünyalara duyurdu.
 Ülkemiz Türk ülkesi, aşık eder herkesi Üstümüzden eksilmesin al bayrağın gölgesi.
 ALAY MARŞI Annem beni yetiştirdi, bu ellere yolladı Al sancağı teslim etti, Allah’a ısmarladı
 Boş oturma çalış dedi, hizmet eyle vatana Sütüm sana helal olmaz, saldırmazsan düşmana
 Arş ileri, marş ileri, Türk askeri dönmez geri.
 Yastığımız mezar taşı, yorganımız kan olsun Biz bu yoldan dönersek, namus bize ar olsun.
 Ne şereftir ölmek bize bu güzel vatan için Yanar yürek yurt aşkıyla daima için için.
 Arş ileri, marş ileri, Türk askeri dönmez geri.


PİYADE MARŞI :
Güneş doğar, dağları gölgeler bu renk, Gümüş sularda yanar, altın bir çelenk, Hasret dolu bir sıla, gönlümüzde cenk, Süngüler parlasın ufkun üstünde.
 Her yaram bir çiçek gibi, Kanımla suladım bu yeri, Yurduma bahar yaparım, Göğsüme taktığım gülleri.
 Şimşekler, bombalar bin ölüm takın, Çelikten tanklarıyla gelse bir akın, Bizden zafer bekleyen ülkeler yakın, Yer ateş, gök ateş, şanlı piyade.
 Her yaram bir çiçek gibi, Kanımla suladım bu yeri, Yurduma bahar yaparım, Göğsüme taktığım gülleri.


2'NCİ KOMANDO MARŞI :
Türk’üm ben komandoyum, Oğuz neslidir soyum, Yeryüzü titreten Fatihlerin oğluyum, Komandoyuz güçlüyüz, bizler Atatürkçüyüz.
 Şöyle bir sivriye bak, Dağa çizilmiş bayrak, Esiverse bir rüzgar, Dağlar dalgalanacak. Komandoyuz güçlüyüz, bizler Atatürkçüyüz.
 Gözler alev başlar dik, Bir kaplan gibi çevik, Gözlüyor ufukları, Anıtlanmış Mehmetçik. Komandoyuz güçlüyüz, bizler Atatürkçüyüz.


Jandarma Marşı:
Güzel yurdun güvenliği emanettir bizlere Jandarmadır ulaştıran adaleti her yere Haksızlıkla savaşırız, kötülüğü boğarız En karanlık köşelerde güneş gibi doğarız Alnımızda parıldayan şeref ve şan arması Kahramanlar kahramanı yılmaz Türk jandarması Yüce dağlar önümüzde sıra sıra uzanır En sarp kaya, coşkun ırmak bizi yakından tanır Türk'ündür bu gürleyen ses, bu şahlanan fırtına Korkusuz bir ordu kattı jandarma bu vatana Alnımızda parıldayan şeref ve şan arması Kahramanlar kahramanı yılmaz Türk jandarması


ERCİYES E BİR BAKSANA:
ZİRVESİNE TIRMANSANA BÜTÜN KIZLAR HAYRAN SANA HEY PARAŞÜTÇÜ KOMANDO VUR VUR DAĞCI KOMANDO MAVİ BERE BAŞLARINDA 20 21 YAŞLARINDA ZİNCİDERE KIŞLASINDA HEY PARAŞÜTÇÜ KOMANDO VUR VUR DAĞCI KOMANDO EVVELA HÜDA YA CANDAN SÖZ VERDİK KAR BORA FIRTINA SÜKUN BULACAK BİZE DÜŞMANLAR SELAM DURACAK !!


KOMANDO ANDI:
korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta gabarda çaçide herekolde her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komando? ALLAH komando? ALLAH

Yorum Gönder

 
Top